Pages

PS3 HAN

PS3 HAN Etkinlesdirme

Merhaba Arkadaslar
   Simdi size bu gonderide PS3 kirilmayan modellerde Super slim ,Slim 3000 4.82 surumunu 4.83 surumune guncellemeyen konsollar icin paylasiyoruz.
Vereceyim linkde olan rar dosyasini hic bir klasor olmadan Fat32 formatli flash belleye atin.
Sonra Bu flash belleyi PS3de En son USB yuvasina BAKIN EN SON USB YUVASINA(Sebebi hard diske en yakin USB girisi odur) Takin.
Daha sonra konsolunuzu bir wifi veya kablolo inernet agina baglayin.Bu adimlar bitdikden sonra PS3 uzerinde olan INTERNET Tarayicisinda arama kismindan ps3xploit.com Yaziyoruz.Acilan pencerede V3 HAN TOOLS-un uzerine geliyoruz ve HAN INSTALLER Seciyoruz.Acilan pencerede Java Scripti asla durdurmayin OK diyin yeter.Daha sonra Han Instal Kutucuna bir defa basip bekliyoruz. 
Fotorafdaki gibi Bir hata alirsaniz REFRESH THIS PAGE basin yenilensin sayfa islemi tekrarlayin.HAN INSTAL SUCCESS yazisi geldiyi zaman
LAUNCH HAN INSTALLER basin Bilgisayar kapanip acilacakdir.

PACKAGE MANAGER geldiyi zaman Islem tamamdir.Amma oyunlari yuklemek icin bir islem daha gerekiyor.Bu yapacagimiz islemi her defa bir seyler yuklemek istediyimiz zaman 1 kere yapmamiz yeterlidir.Bilgisayar kapanip acildikdan sonra yapmak gerekiyor ki, flash bellekde olan oyunlari indire bilelim.
DEBUG PKG ENABLER
ISlem bu kadar.....
                 Sayqilarla Ilkin....



                                                 INDIR

                                                VIDEO   

             


ILKIN

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder